Website verbeteren

Een website is jouw online visitekaartje. Het is belangrijk om je diensten of producten zo goed mogelijk in het licht te zetten. 

Waarom kiezen voor Improve Design?

Ik heb al veel mooie projecten mogen afleveren. Van kleine ondernemers tot gevestigde bedrijven. Wat Improve Design voor je kan realiseren:

Meest gestelde vragen

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent en daarom geef ik alvast antwoord op de meest gestelde vragen.

In bijna alle gevallen kan je website blijven draaien op de hosting die je nu gebruikt. In uitzonderlijke gevallen zal ik je website overzetten naar mijn VPS.

Jazeker. Ik heb abonnementen op stockfotodiensten. Wil je liever persoonlijke foto’s, om je website unieke uitstraling te geven, werk ik samen met een fotograaf die dat kan doen.

Gemiddeld duurt het twee weken voordat ik klaar ben met het maken van een website. Dit heeft natuurlijk te maken met de grootte en het aantal pagina’s.

Dat kan zeker. Als je zelf geen tijd of zin hebt om aan de slag te gaan met je website, kan ik dat voor je doen. Voor een meerprijs van 55 euro plaats ik de aangeleverde materialen, en optimaliseer ik dat.

Dat is geheel afhankelijk van de website. Daarom gaan we eerst samen in gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Klaar om jouw website te verbeteren?

Ben je op zoek naar iemand die jouw website omtovert tot een online succes? Wil je het conversiepercentage van jouw webshop verhogen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met mij om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Niets moet, alles mag.

Website verbeteren
Website verbeteren