Jouw website loopt leads en verkopen mis.

Ben je het zat om iedere dag te moeten stressen over het bestaan van je bedrijf? Altijd moeten ‘gokken’ op aanwas van nieuwe klanten? Wil jij…

Website laten maken e1646736234989
Logo NHMR
mckili logo 1
Logo Agribel
Logo Verrasjevriend
Logo Koppel Go

Wil je geen bezoekers meer weggooien?

Ik kan mij goed voorstellen dat je de titel van deze pagina ziet en denkt: “Meer klanten en omzet met mijn website, dat zal wel… makkelijker gezegd dan gedaan, en dan nog, moet ik dan ook twee keer zo hard werken? Daar heb ik helemaal geen tijd voor…”

Om meer geld te verdienen met je website hoef je niet harder te werken, maar wel slimmer. Zo moet je je als ondernemer focussen op de zaken waar je zelf goed in bent, en de zaken waar je minder goed in bent uitbesteden. Als je namelijk alles doet, ben je overal gemiddeld in. Voor veel ondernemers is dit echter lastig. Je herkent vast wel de uitspraak: “Als het goed moet gebeuren moet je het zelf doen…”

Erg herkenbaar voor mij. Wat was ik in de weer om meer bezoekers naar mijn website te krijgen. Wekelijks bloggen, dagelijks posten op social media, overal gezien proberen te worden… overal dacht ik wel aan. En op zich werkte het, ik ontving meer bezoekers op de website. Maar van die bezoekers waren er maar weinig die ook echt contact opnamen. 

Het was als dweilen met de kraan open. Tot ik me besefte dat de website zo lek als een mandje was. De website zag er mooi uit, mensen konden precies zien wat ik deed, maar echt overhalen tot aankoop deed ik niet. En je raadt het al, het was juist dit onderdeel wat een grote rol heeft gespeeld in de verdubbeling van Improve Design in 2021.

Aan de lopende band nieuwe klanten.

Al surfend op internet vind je je droomvakantie. Maar shit; er zijn nog maar twee plaatsen beschikbaar. De stress slaat toe. Niks een nachtje over slapen. Je klikt meteen op de ‘boek nu’ knop. Wat een opluchting. Die vakantie is in the pocket.

Het menselijk brein is ontzettend beïnvloedbaar door psychologische prikkels. Mijn doel van de toepassing van neuromarketing is om het besluitvormingsproces van consumenten positief te beïnvloeden. En om zo natuurlijk meer klanten en omzet binnen te halen met je website.

Want zeg eens eerlijk; hoe veel beter zou je leven worden als je aan de lopende band nieuwe aanvragen binnen zou krijgen?

Neuromarketing 1

Je website volledig geoptimaliseerd.

Eindelijk, je ziet na veel werk het aantal bezoekers op je website eindelijk stijgen. Het heeft wat tijd, energie en budget gekost, maar bezoekers heb je! Helaas zie je dit verschil niet terug in het aantal aanvragen op je website. Het advertentiebudget verhogen heeft op dit punt geen nut, met nog meer bezoekers ga je de strijd niet winnen.

Met conversie optimalisatie kun je ook zónder verhoging van je advertentiebudget zorgen voor een verdubbeling in sales. Daarmee zorg je dus dat je meer winst overhoud aan het einde van de streep. 

Ik zorg ervoor dat de techniek en het design van je website optimaal zijn ingericht om binnenkomende bezoekers om te zetten tot betalende klanten. Dat betekent meer omzet met je bedrijf en meer (financiële) vrijheid voor jou.

Website laten maken
Improve Design heeft onwijs goed geluisterd naar mijn wensen voor mijn webshop Puur Britt. Als ik iets wilde zorgde hij ervoor dat dat ging lukken. Hij is altijd bereikbaar en lost dingen meteen op. Improve Design is zeker iedereen aan te raden ook op het gebied van marketing.
5/5
Schermafbeelding 2022 02 03 om 15.46.58
Puur Britt
Jeffrey van Improve Design werkte al mijn wensen goed uit. Maar komt zelf ook met mooie ideeën. Als er iets met de website is, wordt het binnen enkele dagen opgelost. Vakkundig en professioneel! Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe website. En kan Improve Design iedereen aanraden.
5/5
Schoonheidssalon Aurora
Schoonheidssalon Aurora
Met zijn meedenkend vermogen en creatieve input heeft Jeffrey mijn website tot in de puntjes mooi gemaakt. Fijn vind ik dat ik hem altijd even mag bellen voor een vraag en dat zijn service en reactie ontzettend snel zijn. Ik kan Jeffrey van Improve Design zeker aanbevelen!
5/5
DSC081351 683x1024 1
Marloes Otjes Haaratelier

Plan direct jouw gesprek met een website specialist!

Nog maar 3 plaatsen beschikbaar in augustus.

Wat mag je verwachten van onze websites?

Scoren in Google

Profiteer van de expertise in SEO en scoor hoog in Google.

De hoogste conversie

Maak direct leads en betalende klanten van je bezoekers.

Mobile friendly

Responsive design om bezoekers van alle apparaten te bedienen.

Volledig ontzorgd

Inclusief SSL, snelle hosting, updates en beveiliging.

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Neuromarketing

Slimme psychologie ingezet voor meer klanten via je website.

Super snelheid

Snelle laadtijd voor hoge conversie en optimaal gebruikersgemak.

Zelf aan te passen

Met mijn video handleiding kun je makkelijk de website zelf beheren.

Google Analytics

Sturen op cijfers voor zoveel mogelijk klanten uit bezoekers.

Aanbevelingen

Een belangrijke factor bij het beïnvloeden van bezoekers.

Zijn we een match om een website laten maken?

Tuurlijk, een nieuwe website laten maken is niet zomaar een stap. Dat begrijp ik ook. Je wilt van tevoren alle opties uitzoeken om zeker te zijn van het beste resultaat. Deze Q&A beantwoord de meest gestelde vragen. 

Deze aanpakkers gingen je voor.

Video afspelen

Marloes Otjes Haaratelier

Video afspelen over Website laten maken Improve Design

Clean-ing

Video afspelen

Groepsaccommodatie Veldzicht

Video afspelen over Review Blooming Boutique

Blooming Boutique

Video afspelen

JU Producties

Video afspelen

Lisa's Gastouderbureau

Ben je klaar voor meer klanten?

Nog maar 3 plaatsen beschikbaar in augustus.
Website laten maken