Website laten maken

Ik creëer professionele websites voor ambitieuze bedrijven met WordPress. Alle websites die ik oplever zijn creatief en goed ontwikkeld. Zowel voor starters, zzp’ers en mkb bedrijven kan ik een passende oplossing bieden. Wil je door mij een website laten maken? Lees snel verder.

Improve Design Homepage 2

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken

Eerste indrukken zijn in de digitale wereld van tegenwoordig vaak essentieel. Je hebt maar één kans om dit goed aan te pakken. Een functionele website is daarbij een van de sleutels tot succes. Laat Improve Design jouw website maken om zo een uitstekende eerste indruk achter te laten.

Waarom een website laten maken door Improve Design?

Iedereen kan een site bouwen. Niet iedereen kan een site bouwen die dient als een bron voor nieuwe klanten. Mijn ervaring vind je terug in het complete plaatje; design, techniek en hosting.

Improve Design Home

Supersnelle website

Ik maak gebruik van supersnelle hosting en verschillende technische snufjes om jouw website zo snel mogelijk te maken.

Webdesign op maat met WordPress

Ik ontwikkel een site met WordPress die voldoet aan jouw wensen en ik ben pas tevreden als jij dat ook bent.

Uitstekende vindbaarheid

De websites die ik aflever maak ik zo, dat de vindbaarheid in Google optimaal is. Zo wordt u in de buurt goed gevonden.

Geschikt voor ieder apparaat

De websites die ik maak zijn gemaakt voor ieder apparaat.

Meest gestelde vragen

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent en daarom geef ik alvast antwoord op de meest gestelde vragen.

De kosten van een website zijn afhankelijk van het project. Daarom maken we eerst een vrijblijvende afspraak, zodat ik samen met jou kan kijken naar jouw wensen.

Zeker weten. Als ik je website hosten en onderhouden dan zorg ik ervoor dat jouw site altijd veilig is. Ik bescherm je website met meerdere firewalls en virusscanners via de server, maar ook nog eens op WordPress-niveau om kwaadwillenden buiten de deur te houden.

Ik ga uit van het ‘mobile first’ principe. Er kijken meer mensen via de telefoon dan via een computer. Uiteraard zorg ik ervoor dat de website op alle apparaten goed werkt.

Ik heb abonnementen van stockfotodiensten. Hier mag je gratis gebruik van maken, zelfs na de oplevering. Wil je liever persoonlijke foto’s, om je website unieke uitstraling te geven, werk ik samen met een fotograaf die dat voor je kan doen.

Elke site heeft hosting en onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. 

Ik maak elke website op maat in WordPress. Ik koop dus geen kant- en klare templates. Zo heeft iedere website zijn eigen unieke stijl.

Ik voorzie iedere site die ik maak standaard van website optimalisatie. Wil je professionele teksten laten schrijven kan dat ook. Ik werk samen met een tekstschrijver die deze zaken voor mij doet.

Gemiddeld duurt het twee weken voordat ik klaar ben met het maken van een site. Dit heeft natuurlijk te maken met de grootte en het aantal pagina’s.

Na oplevering geef ik een gratis workshop waarin ik je uitleg hoe alles werkt. Ook vertel ik wat je moet gebruiken, en waar je beter vanaf kunt blijven.

Dat kan zeker. Als je zelf geen tijd of zin hebt om aan de slag te gaan met je website, kan ik dat voor je doen. Voor een meerprijs van 55 euro plaats ik de aangeleverde materialen, en optimaliseer ik dat.

Verschillende mensen gingen je al voor

Ik heb al veel mooie projecten mogen afleveren. Van een kleine ondernemers tot een gevestigde bedrijven.

Wat mijn klanten zeggen

Natuurlijk is het leuk dat ik mijn eigen werk zo goed vind, maar wat écht telt is de mening van de klant.

Klaar om aan de slag te gaan met je website?

Ben je op zoek naar een professionele website om jouw online doel te bereiken? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij mij om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Niets moet, alles mag.

Website laten maken
Website laten maken