Meer betalende klanten uit je webshop halen?

Wél veel bezoekers op je website, maar weinig mensen die ook echt iets bestellen? Wat dacht je van éérst je webshop optimaliseren, voordat je je advertentiebudget er weer doorheen knalt? Wil jij…

Website laten maken Improve
Logo NHMR
mckili logo 1
Logo Agribel
Logo Verrasjevriend
Logo Koppel Go

Geen bezoeken meer weggooien?

Ik kan me goed voorstellen dat je de titel van deze pagina ziet en denk: “Meer betalende klanten uit mijn webshop halen, dat zal wel… makkelijker gezegd dan gedaan, en dan nog, moet ik dan ook twee keer zo hard werken? Daar heb ik helemaal geen tijd voor…”

Als je eenmaal je webshop online hebt staan, merk je waarschijnlijk wel dat je met alleen bezoekers de strijd niet gaat winnen. Het bezoekersaantal stijgt, maar de online verkopen vallen tegen…

Om online meer te verkopen hoef je niet harder te werken, maar wel slimmer. Als het conversiepercentage van jouw webshop verhoogt van 1% naar 2% betekend dat niet alleen een stijging van 1%, maar het is ook gelijk een verdubbeling van je omzet.

Zonder meer bezoekers naar je website te halen is het dus tóch mogelijk om meer omzet en winst te behalen. Je hoeft dus niet harder te werken, maar wel slimmer.

Aan de lopende band nieuwe klanten.

Al surfend op internet vindt je precies de schoenen waar je naar zocht. Maar shit; er zijn nog maar twee paar beschikbaar. De stress slaat toe. Niks een nachtje over slapen. Je klikt meteen op de ‘in winkelwagen’ knop en rekent online af. Wat een opluchting. Die schoenen zijn in the pocket.

Het menselijk brein is ontzettend beïnvloedbaar door psychologische prikkels. Mijn doel van de toepassing van neuromarketing is om het besluitvormingsproces van consumenten positief te beïnvloeden. En om zo natuurlijk meer betalende klanten en omzet binnen te halen op een webshop. 

Want zeg nou zelf; hoe veel beter zou je leven worden als je aan de lopende band nieuwe bestellingen binnen zou krijgen?

Neuromarketing test

Je webshop volledig geoptimaliseerd.

Hè hè, je ziet na veel werk het aantal bezoekers op je webshop eindelijk stijgen. Het heeft wat tijd, energie en budget gekost, maar bezoekers heb je! Helaas zie je dit verschil nog niet terug in het aantal online verkopen op je webshop.

Het advertentiebudget verhogen heeft op dit punt geen nut, met nog meer bezoekers ga je de strijd niet winnen. Er moet iets gebeuren aan je webshop.

Ik zorg ervoor dat de techniek en het design van je webshop optimaal zijn ingericht om binnenkomende bezoekers om te zetten tot betalende klanten. Meer online verkopen, meer omzet en meer groei met je webshop. 

Neuromarketing 2 1

Strategisch ontwerp.

Ook kijk ik bij het maken van je webshop naar de strategie van je bedrijf. Natuurlijk wil je met je webshop zo veel mogelijk verkopen, maar op welke manier past dat het beste bij je bedrijf? 

Natuurlijk moet het ontwerp van je webshop passen bij het imago van je bedrijf om hiermee te zorgen voor herkenbaarheid en een sterkere merkbeleving. Hiermee zul je op lange termijn zeker meer terugkerende klanten en winst behalen.

Neuromarketing 5 1
Voor ons bedrijf Bouwshopathome heeft Improve Design een webshop gebouwd. Met het resultaat zijn wij super tevreden. De samenwerking met Improve Design ging uitstekend! Korte lijnen, duidelijkheid en meedenkend. Kortom, een echte aanrader!
5/5
Icon oranje
Bouwshopathome
Jeffrey heeft voor ons Verrasjevriend.nl de gehele website opnieuw gebouwd, waar we erg blij mee zijn! Bij vragen krijg je een snelle en professionele reactie! Zonder Jeffrey hadden we niet dit resultaat bereikt zoals het is geworden. We zijn erg blij met Jeffrey!
5/5
Logo Verrasjevriend
Verrasjevriend(in)
Voor mijn bedrijf Blooming Boutique heeft Jeffrey mijn wensen perfect uitgewerkt en het eindresultaat is beter dan ik zelf had kunnen bedenken. Nog dagelijks krijg ik complimenten over mijn webshop, zo blij mee! Echt een aanrader!
5/5
Logo blooming boutique goud
Blooming Boutique

Plan direct jouw gesprek met een webshop specialist!

Nog maar 3 plaatsen beschikbaar in mei.

Wat mag je verwachten van je nieuwe webshop?

De hoogste conversie

Meer verkopen door duidelijke navigatie en bestelgemak.

Mobile friendly

Responsive design om bezoekers van alle apparaten te bedienen.

Scoren in Google

Profiteer van mijn expertise in SEO en scoor hoog in Google.

Super snelheid

Snelle laadtijd voor hoge conversie en optimaal gebruikersgemak.

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Neuromarketing

Slimme psychologie ingezet voor meer directe omzet via je website.

Volledig ontzorgd

Inclusief SSL, snelle hosting, updates en beveiliging.

Productenbeheer

Producten in de webshop zijn volledig zelf te beheren.

Track & Trace

Stuur Track & Trace codes mee van bestellingen.

Upsell & cross selling

Zorg voor een hogere omzet met alternatieve aanbiedingen.

Zijn we een match om een website laten maken?

Tuurlijk, een nieuwe website laten maken is niet zomaar een stap. Dat begrijp ik ook. Je wilt van tevoren alle opties uitzoeken om zeker te zijn van het beste resultaat. Deze Q&A beantwoord de meest gestelde vragen. 

Deze aanpakkers gingen je voor.

Video afspelen

Marloes Otjes Haaratelier

Video afspelen over Website laten maken Improve Design

Clean-ing

Video afspelen

Groepsaccommodatie Veldzicht

Video afspelen over Review Blooming Boutique

Blooming Boutique

Video afspelen

JU Producties

Video afspelen

Lisa's Gastouderbureau

Ben je klaar voor meer online verkopen?

Nog maar 3 plaatsen beschikbaar in mei.
Webshop laten maken