Mijn verhaal

Improve Design is ontstaan uit de passie om anderen tot dienst te zijn in hun online aanwezigheid. Hier onder lees je mijn verhaal, over wie ik ben en  wat ik precies doe met mijn bedrijf Improve Design. Zo kun je mij in ieder geval ietsje beter leren kennen, wat ik ontzettend belangrijk vind.

Mijn verhaal

Improve Design is ontstaan uit de passie om anderen tot dienst te zijn in hun online aanwezigheid. Hier onder lees je mijn verhaal, over wie ik ben en  wat ik precies doe met mijn bedrijf Improve Design. Zo kun je mij in ieder geval ietsje beter leren kennen, wat ik ontzettend belangrijk vind.

Wie ben ik en wat zijn mijn doelen?

Mijn naam is Jeffrey Breij. Ik ben geboren in Alkmaar, opgegroeid in Nieuwe Niedorp, en tegenwoordig wonend in Winkel. Ik heb een enorme passie voor het helpen van mensen en bedrijven bij het online zichtbaar worden, met als specialisatie het maken van websites en webshops. Mijn doel is om starters, zzp’ers en MKB optimaal vind- en zichtbaar te maken in een wereld vol concurrentie.

Waarom gestart met Improve Design?

Ik ben altijd al bezig geweest met communicatie, zowel online als offline. Na mijn school ben ik aan de slag gegaan met websites maken. Daar merkte ik dat dit mij zo’n fijn gevoel van voldoening gaf, dat ik het zeker wist; dit word mijn toekomst. Ik ben ontzettend graag bezig met én voor mijn klanten. Het klantcontact vind ik super fijn, maar het leukste vind ik de enthousiaste reacties na afloop. 

Met welke klanten werk ik het liefst?

Ik werk het liefst met starters, ZZP’ers en MKB’ers. Hier heb ik het meeste persoonlijke contact mee, en zo kan ik in goed overleg de website ontwerpen. Ook vind ik het leuk om starters en ZZP’ers te helpen met het bedenken van hun online strategie, die ze meestal nog niet hebben. Daarnaast is het op weg helpen van starters met hun bedrijf iets wat ik erg graag doe.

Wat moet je echt over mij weten?

Website onderhouden

Waarom kiezen voor Improve Design?

Lees hieronder waarin Improve Design onderscheid maakt met andere bedrijven. 

Mijn doel is om mensen te helpen die voor zichzelf willen beginnen, of die een volgende stap in hun onderneming willen maken. Ik begrijp goed dat er vaak niet veel geld is om te investeren in een nieuwe website. Daarom houd ik mijn prijzen zo laag mogelijk, zodat ik ook jouw als beginnend bedrijf of ZZP’er van dienst kan zijn.

Tijdens al mijn diensten heb je contact met mij. Je communiceert dus met één persoon. Dit zorgt ervoor dat het gezellig en vertrouwd is. Daarnaast kunnen we zo onnodige miscommunicaties voorkomen.

Klanttevredenheid staat bij mij op nummer 1. Ik doe mijn uiterste best om jouw wensen waarheid te maken, en zal niet eerder stoppen dan dit het geval is. Daarnaast betaal je pas wanneer de website werkend is opgeleverd, en wanneer jij 100% tevreden bent. 

Je kunt iedere dag van de week contact met mij opnemen. Of het nou weekend is of niet, ik reageer binnen 24 uur. 

Tijdens het hele proces ben ik ontzettend betrokken bij jouw bedrijf. Ik wil graag alles weten om het eindresultaat perfect te kunnen maken. Ook na oplevering van de website blijf ik betrokken bij jou en je website.

Klaar om aan de slag te gaan met je website?

Misschien herken jij jezelf in het volgende?

Je bent niet de enige. Ik help je hier graag bij!

Website laten maken