Website onderhouden

Met website onderhoud blijft je website veilig en up-to-date. Ik onderhoud je website pro-actief en problemen los ik zeer snel op. Ik zorg voor je website, jij voor jouw onderneming.

Website altijd veilig

Improve Design beschermd jouw website tegen internetcriminelen. Dat kan jou als website eigenaar een hoop gedoe schelen. Internetcriminelen willen graag inbreken op websites om verschillende data te winnen, contactgegevens van jou en je klanten te stelen en je website te gebruiken voor hun activiteiten. Als ik het website onderhoud doe zorg ik ervoor dat jouw website altijd veilig online is. Zo maak ik gebruik van verschillende Firewall plugins, en gebruik ik andere technieken om de backend van jouw website dicht te houden.

Meest gestelde vragen

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent en daarom geef ik alvast antwoord op de meest gestelde vragen.

Website onderhoud kost bij Improve Design 55 euro per maand. De website word 24/7 in de gaten gehouden.

Ik neem alle technische zaken rondom jouw website uit handen. Bij iedere nieuwe update word er ingelogd op de website en wordt de software vernieuwd. Het kan hierbij gaan om plugins, thema’s en WordPress zelf. Als de site anders werkt, door een niet werkende plugin, wordt deze vervangen. Daarnaast wordt je website beschermd door mijn Firewall plugins. Op die manier houd ik hackers buiten de deur. 

Ja, maar dat is afhankelijk van hoe de website gebouwd is. Bij Improve Design is het enkel mogelijk om WordPress sites te onderhouden. 

Ik ben altijd snel en bij technische problemen met jouw website laat ik al mijn werk vallen om jou te helpen. Gaat het toch mis, dan help ik je dus ook in de avonden en weekenden.

Ik maak dagelijks een backup van jouw website. Deze worden opgeslagen op mijn server, waar ook weer de nodige beveiliging op zit.

Dat wisselt. Ik volg doorgaans de updates van WordPress, thema’s en plugins. Het kan voorkomen dat ik bij security-updates drie keer per maand moet updaten, maar er kan ook zo wel eens twee maanden tussenzitten. Ik krijg een melding wanneer er iets geüpdatet moet worden.

Pro-actief onderhoud

Ik houd mijn websites 24/7 in de gaten, en krijg een melding wanneer een website gevaar loopt. Het is noodzakelijk om een website up-to-date te houden, om zo de functionaliteit en de veiligheid te waarborgen. Wanneer plugins of thema’s niet geupdated worden kan het voorkomen dat de site anders gaat werken, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. 

Ervaringen met Improve Design

Natuurlijk is het leuk dat ik mijn eigen werk zo goed vind, maar wat écht telt is de mening van de klant.

Verschillende mensen gingen je al voor

De websites en webshops die ik maak, worden allemaal onderhouden door mij. Ik regel de domeinnaam, de hosting en de veiligheid van de website.

Klaar om jouw website door mij te laten onderhouden?

Wil je jouw bestaande website door mij laten onderhouden? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij mij om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Niets moet, alles mag.

Website onderhouden
Website onderhouden