Eenmalig welkomstaanbod!

Je hebt de website checklist gedownload omdat je wilt weten waar de perfecte website aan moet voldoen. Nu kan de checklist je zeker helpen, maar hoe zou je het vinden als je direct toegang zou krijgen tot een volledig werkboek waarmee je jouw eigen website kunt plannen, ontwerpen en bouwen? Omdat jij net mijn checklist hebt gedownload geef ik je bij deze een eenmalig buitenkansje. Zodra je deze pagina wegklikt verdwijnt het aanbod. Lees hieronder meer. 😉

:
:
:

Zelf aan de slag met je eigen website of webshop?

Dit digitale werkboek geeft jou de informatie om een goede fundering te bouwen van een website of webshop. Aan de hand van dit werkboek ben jij in staat om je website te ontwerpen als een professional. Van het kiezen van de juiste hosting tot het creëren van een fantastisch design en het live zetten van je website. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik.

Tuurlijk kan je dagen online spenderen aan het zelf uitzoeken. Of je volgt gewoon deze gids en maakt een website die goed is, écht goed.

De onderwerpen die worden behandelt

Hoofdstuk 1

Over jou en je bedrijf

Om een juist beeld te krijgen over jou en je bedrijf beginnen we met een aantal essentiële vragen die beantwoord moeten worden voordat je aan de slag kunt gaan met het uitwerken van je website.

Hoofdstuk 2

Voordat je gaat ontwerpen

Om een website te maken moet je in kaart brengen voor wie je deze website maakt. Je gaat dus op zoek naar jouw ideale doelgroep.

Hoofdstuk 3

Strategie

Hoeveel tijd heb je en hoe ga je het aanpakken? Een goed begin is het halve werk dus besteed daar ook zeker genoeg tijd aan.

Hoofdstuk 4

Van start met jouw online zichtbaarheid

De basis van jouw website wordt hier behandeld. Van het opzetten van je eigen hosting tot het aanmaken van e-mailadressen en het kiezen van het juiste thema.

Hoofdstuk 5

SEO basis

Om online optimaal zichtbaar te zijn en om de basis van iedere pagina goed te hebben geef ik je de essentiële onderdelen die nodig zijn voor een goede online vindbaarheid.

Hoofdstuk 6

De klantreis

Je wilt een website met een bepaalde reden, waarschijnlijk wil je online vindbaar zijn, meer klanten en meer omzet. Om dit te verkrijgen is het belangrijk om precies te weten welke reis jouw potentiële klant daarvoor moet afleggen.

Hoofdstuk 7

De opbouw

De voorbereidingen zijn getroffen, het is tijd om de website in te delen. We gaan aan de slag met het opbouwen van je website. Hoe wil jij je website straks gaan bouwen?

Hoofdstuk 8

De huisstijl

Éen van de belangrijkste onderdelen van je website is het hebben van een unieke, herkenbare huisstijl. We gaan samen stap voor stap de ideale huisstijl ontwerpen die past bij jou en je onderneming.

Hoofdstuk 9

Het bouwen en lanceren

Het is tijd om aan de slag te gaan met het bouwen van je website. Je hebt een ontzettend goede voorbereiding gehad die je nu gaat toepassen. 

Dit werkboek is gemaakt voor:

Krijg direct toegang tot het werkboek en begin vandaag nog met jouw website

Meer dan 95 pagina’s vol met advies, tips en templates om jou te helpen bij het maken van je eigen website.

Over mij

Jeffrey Breij

Mijn naam is Jeffrey Breij, ik ben de eigenaar van Improve Design. Ik heb een enorme passie voor het helpen van mensen en bedrijven bij het online zichtbaar worden, met als specialisatie het maken van websites en webshops.

Mijn doel is om starters, zzp’ers en MKB optimaal vind- en zichtbaar te maken in een wereld waarin concurrentie in een rap tempo omhoog komt.

Wat klanten over mij zeggen

Wat een goede service. Heb je problemen of begrijp je iets niet, je hoeft maar contact te zoeken en krijgt zo hulp. Mijn webshop is hiermee op een professionele manier opgestart en online gegaan. Zeer te vrede.
Logo Lukkies Kinderkleding
Margo Verweij
Lukkies Kinderkleding
Ik ben erg blij met Jeffrey zijn service. Jeffrey heeft me goed geholpen met verbeterpunten te geven voor mijn beginnende webshop.Ik raad het anderen zeker aan om Jeffrey in te schakelen.
Carmen Brouwers
Brouwers
Jeffrey heeft mijn wensen waar gemaakt. Van het begin tot het eind heeft hij me er goed door heen geholpen. Ik kan hem altijd een berichtje sturen en dan staat hij weer voor me klaar!
Bo Eelsing
Label Bo

Heb je nog vragen? Hier zijn de antwoorden.

Zeker. Dit werkboek is voor ontdekkers die zowel e-commerce als service gerichte websites willen maken.

Dit werkboek is een PDF die je zelf kunt aanpassen. Zo kun je tekstvakken invullen en checklisten aanvinken.

Je ontvangt een PDF bestand met 98 pagina’s die jou stap voor stap door het website proces heen helpen. 

Omdat het werkboek een digitaal bestand is kun je het niet retour sturen. Als je problemen hebt met het openen van de PDF, stuur mij dan een bericht. Zorg voordat je dit werkboek koopt dat je alle informatie op deze pagina goed hebt gelezen, om er zeker van te zijn dat dit werkboek de juiste stap is voor jou.

Dat hangt af van wanneer jij de website wilt lanceren. Maar realistisch gezien, als je iedere dag een tijdje aan je website werkt, kan je hem in 3 weken af hebben. Ik raad je aan om er tijd voor vrij te maken in je agenda.

Dit werkboek helpt je door ieder level van het ontwerpen en bouwen van je eigen website. Omdat ieder website platform enorm kan verschillen heb ik ervoor gekozen om geen specifiek stappenplan toe te voegen van ieder platform. Ik gebruik zelf WordPress en daarover geef ik je een duidelijke uitleg. Wanneer je zelf graag een ander platform gebruikt dan zul je up-to-date tutorials moeten bekijken over deze platforms.

De basis is bij ieder platform hetzelfde dus welk platform je ook gebruikt, dit werkboek is voor jou gemaakt. Als je tóch hulp nodig hebt van mij kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen.

€60,-

€47,-

Werkboek: Plan, ontwerp en bouw je eigen website